CARPET TATAMI

 CARPET TATAMI IN THE HOUSE. NAMPAK MODERN DAN GEBU SANGAT!!

Payah betul nak cari carpet yang nampak modern dan simple untuk rumah baru saya, Puas saya cari sampai ke nilai pun xjumpa.Tetibe ternampak iklan sis, pelik jugak kenapa murah sgt. Bila dah sampai puas hati sangat. material soft sangat, tebal dan sangat gebu. Boleh buat toto bila family ramai2 datang rumah xcukup tilam.Habuk2 anak saya makan biskut pon senang je saya sapu. Selamat sket untuk anak saya yang alahan habuk

KELEBIHAN
-Plain..simple dan modern (Ngam sebagai carpet bilik perantin)
-Harga luar biasa murah
-Tak licin ada anti slip
-Warna2 moden
-Tak perangkap habuk
-Minimalis
-Tebal- boleh diguna sebagai peganti toto bila family dari jauh datang beramai ( xcukup tilam)
-Sangat selesa untuk anak2 kecil merangkak
-ringat -senang nk basuh
-daripada coral fleece- sangat empuk
-Sesuai sangat buat hadiah kahwen atau hadiah kawan pindah rumah baru

UKURAN
Size S (80cm x 200cm x 2cm)
Size M (130cm x 190cm x 2cm)
Size L (190cm x 190cm x 2cm)

WARNA
Red Wine (meroon)
Moss Green (Hijau)
Silver Gray (Kelabu)

Cofee Brown (Coklat gelap)
Natural Brown (coklat cair)

Rose Pink

Navy Blue

 

HARGA
Size S = RM 79 postage RM11
Size M = RM 129 POSTAGE RM12
Size L = RM149 postage RM12

CARA ORDER

PM/Whatsap CARPET TATAMI 0122168781 atau 0122168781

SELAMAT MENDEKO RUMAH!

 

  • 500 Units in Stock




RM161.00

Add to Cart:



This product was added to our catalog on Tuesday 31 January, 2017.