SECRET BUST UP

SECRET BUST UP  Original daripada kami ..::)))




Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain !


sila klik untuk besarkan



10 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica

1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.


7- Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.

8- Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.

9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

10- Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.




Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica
 Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
 Vitamin C
 Glutathione 
 campuran madu lebah, apricot extract dan tomato extract


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.

~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.


~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 


~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.


~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.


Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.

~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul. 
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja

Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica 

~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.

~ mempengaruhi  antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.

~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.

sila klik untuk besarkan



10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??

1- Kesan terlihat seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.

5- Sekotak tahan sebulan dengan harga yang PALING MURAH !! Hanya RM120 (tidak terdapat dimana-mana tawaran harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia.

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.





CARA MAKAN SECRET BUST UP PUERARIA MIRIFICA:
- Boleh campur dalam minuman kegemaran kecuali teh atau kopi. 
Secret Bust Up juga boleh dibancuh dalam air suam dan air susu.
- Sehari 1 sachet dan diambil pada waktu malam sebelum tidur semasa perut kosong untuk penyerapan sepenuhnya dalam badan.
- Cara yang terbaik, mula makan produk ini pada hari pertama datang haid dan diteruskan makan secara konsisten sekali sehari sehingga 30hari untuk dapat hasil yang terbaik.
- Diwajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.


TIPS BERJIMAT dengan Secret Bust Up:

langkah 1 : buka semua 30 sachet dan masukkan dalam satu bekas. satu bekas akan dapat 750 gram. mampu bertahan sehingga dua bulan atau lebih.

langkah 2: makan dua sudu besar sehari 




T: Pelanggan Bertanya
P: Pakar Kami Menjawab


T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: Secret Bust Up Pueraria Mirifica adalah produk yang selamat untuk digunakan 
kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan
secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam
jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.


T: Adakah Produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica Halal?
P: Kami sudah mendapatkan kelulusan daripada JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini tidak digalakkan kepada wanita hamil.
 
T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang 
menyusukan bayi?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu.
 
 
T: Apakah Secret Bust Up Pueraria Mirifica boleh diambil oleh wanita yang sedang 
haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid bahkan sangat digalakkan ambil ketika period.


T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi SECRET BUST UP pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan SECRET BUST UP sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

T: Kenapa period saya terhenti semasa consume SECRET BUST UP tetapi kawan saya periodnya lancar semasa consume SECRET BUST UP?
P:Period saudari terhenti disebabkan hormon estrogen dlm badan saudari menjadi tinggi apabila mengambil Secret Bust Up. Hormon ini diperlukan untuk menaikkan payudara. Disamping itu, hormon dalam badan sedang memfokuskan pd pembesaran payudara hingga menyebabkan hormon period terhenti. Jika saudari merasa risau dgn perubahan ini, saudari perlu ambil separuh sachet sahaja sehari. Anda juga disarankan utk buka semua sachet dan masukkan dlm bekas kedap udara. Kemudian ambil 2 sudu teh Secret Bust Up sehari. Anda tidak perlu bimbang kerana period terhenti seketika sahaja kerana berlaku perubahan hormon. Period akan kembali seperti sediakala setelah anda mengambil dua sudu sehari. Berbeza dgn kawan saudari, hormon estrogen dlm badannya rendah dan disaran untuk dia ambil 1 sachet sehari seperti biasa.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan Secret Bust Up Pueraria Mirifica ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. Hal ini adalah kerana kandungan phytoestrogen dan collagen dalam Secret Bust Up bertindak mempertahankan kemontokan payudara anda dalam tempoh yang lama disamping anda sendiri hendaklah meneruskan pengambilan minuman susu setiap hari.


T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil Secret Bust Up.
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil Secret Bust Up. Ini adalah kerana Secret Bust Up berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, Secret Bust Up tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.
T: Apakah rasa Secret Bust Up?
P: Perisa Blueberry yg lazat. Perisa soya sudah tidak dikeluarkan lagi. Boleh bancuh dalam minuman kegemaran masing-masing kecuali teh dan coffee.

T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume Secret Bust Up? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.


T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil Secret Bust Up?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan pada hari pertama datang haid, diteruskan sehingga hari ke-30. Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu setiap hari dalam tempoh pengambilan Secret Bust Up.


T:  Bagaimanakah cara pengambilan SECRET BUST UP yang betul ?
P:  Masukkan 1 sachet Secret Bust Up dalam susu tepung 150ml. guna air sejuk semasa membancuh susu. Disarankan guna susu tepung jenama fernleaf. Diambil 30 minit selepas makan malam atau sebelum tidur malam. Jika ingin mengambil di waktu pagi, disarankan ambil 30 minit selepas sarapan pagi.

T: Siapakah yang sesuai mengambil SECRET BUST UP?
P: Wanita yang sesuai mengambilnya ialah anak dara yg belum berkahwin, wanita yg sudah berkahwin, wanita yg sedang menyusukan anak usia dua bulan ke atas, wanita yg sudah dua bulan habis pantang bersalin dan wanita yg sudah menopause iaitu 50thn ke atas.

T: Payudara saya tak sama saiz iaitu kecik sebelah dan besar sebelah. Bolehkah SECRET BUST UP mengatasi masalah ini?
P: Ya! Boleh. Dijamin berkesan untuk menyeimbangkan saiz payudara supaya sama besar dalam dua minggu sahaja! kerana sudah ada pengguna kami yang membuktikannya. Anda boleh lihat testimoni kami.

T:  Bolehkah saya buka semua sachet dan masukkan dalam bekas kedap udara dan ambil dua sudu sehari. Adakah kesannya sama seperti ambil 1 sachet sehari?
P: Anda disyorkan untuk ambil 1 sachet sehari jika ingin kesan cepat. Pengambilan dua sudu sehari hanyalah disyorkan untuk pengguna yang ingin maintain setelah mendapat hasil yang memuaskan.
  

cara pengambilan:
kena mkn secret bust up bersama susu utk kesan cepat, minum sebelum tido
lebih bagus jika diambil masa hari pertama dtg period dan diteruskan hingga habis period, dan diambil terus sampai habis 30sachet (hari normal)

pantang larang:
Ibu mengandung je tak boleh

TIPS UTK BUKAN PENGGEMAR SOYA
--------------------------------------------------
Secret Bust Up direka dgn perisa soya kerana soya apabila bergabung dgn lobata (pueraria mirifica) akan menghasilkan kesan yg efektif.

jika anda tidak sukakan rasa soya dlm SECRET BUST UP, anda boleh bancuh SECRET BUST UP dlm jus oren atau apa2 jus kegemaran anda. nescaya, rasa soya itu akan hilang.

selamat mencuba !!



TESTIMONI :




Nama : Puan Hazwani 

Pakej : 15 sachet


Jangkamasa : 15 hari


Pengalaman Puan Hazwani:


pakai dalam 15 sachet campur full creme milk memang berkesan. dah tukar saiz dari cup b 


ke cup c. suami dan member pun perasan. sekarang nak habiskan untuk sebulan la. tq 

secret bust up


Testimoni Pelanggan 24

Nama : Puan Nadirah 


Pakej : 10 sachet


Jangkamasa : 10 hari

Pengalaman Puan Nadirah: 


Sy dah consume SBU ni selama 10 hari dah...ok breast lagi besar...hehe..dulu genggam 


tangan pun cukup-cukup je...sekarang nak genggam dengan tangan pun tak cukup tangan 

dah...heheee..suka sangat...lagi satu, hari ke-7 saya consume SBU, saya datang 
  • 150 Units in Stock



  • Additional Images




    RM136.00

    Add to Cart:



    This product was added to our catalog on Tuesday 17 November, 2015.